A Belvárosi Nyomda Zrt. figyelembe veszi a társadalom érdekeit, mégpedig azáltal, hogy tekintettel vagyunk a tevékenységük során az üzletfeleinkre, beszállítóinkra, külső szolgáltatóinkra, munkatársainkra, valamint ugyanígy a környezetre kifejtett hatásunkra is. Társadalmi felelősségvállalásunk során irányítjuk és fejlesztjük a társadalomra és a környezetre kifejtett hatásukat, valamint értéket hozunk létre részvényeseink és partnereink számára a stratégia, szervezési kérdések és a működés módjának fejlesztésében.

Nyomdánk hangsúlyos feladatának tekinti a jótékonysági tevékenységet. Igyekszünk minden évben olyan szervezetet, alapítványt megkeresni, akik méltóak arra, hogy támogassuk. A jó cselekedetek visszahatnak az ember lelkére. A kedvesség, egy őszinte mosoly, a figyelmes hallgatás és a szívélyes viselkedés gazdagabbá tesz minket. Emberré vállunk, és ami a legfontosabb, jó emberré.

A Belvárosi Nyomda támogatottjai:

Prima Primissima – Példa és érték

A díj történetének eddigi tíz éve alatt megbecsült helyet vívott ki magának a társadalmi-kulturális életben, napjainkra már a jelöltté válás is elismerésnek számít. A díj életre hívóinak, mai gondozóinak és támogatóinak célja, hogy az értékek elismerésével értéket teremtsen, s a példaképek kiemelésével példát nyújtson mindenki számára. Biztosítottuk a teljes körű nyomdai munkák pontos elvégzését.

 

Magyar Kerékpárosklub

Az ország legnagyobb kerékpáros szervezete, amely mára már közel kétezer taggal rendelkezik. A klub fő célja a kerékpározás hazai terjedésének elősegítése, kultúrájának megteremtése. A szervezet fontos szereplője a közéletnek, szakmai segítséget nyújt a vonatkozó kormányzati döntések előkészítésénél, illetve közreműködik a tervek elkészítésében és megvalósításában. Küldetésének tekinti, hogy a kerékpár, mint közlekedési eszköz, elnyerje méltó helyét a mindennapi közlekedésben, illetve a kerékpár váljon a legnépszerűbb sport és szabadidős eszközzé.

 

Csepel Futball Club

A Csepel FC 1912-ben alakult, Csepel Sport Klub jogutódja, melyben 300 utánpótlás korú játékos rúgja a labdát. A 17 utánpótlás csapat mellett, egy NB III-as felnőtt férfi csapattal és egy NB II-es női felnőtt csapattal is rendelkezik. A helyszínt ehhez egy 14 ezer férőhelyes stadion biztosítja, melyben kettő füves és egy műfüves pálya található. A klub fennmaradásában szervesen részt vállalunk promóciós és reklám ajándékok gyártásával. Segítve ezzel a futball club könnyebb működését, és a csapatok eredményesebb szereplését.

Magyar Mentőmotor Alapítvány

Az alapítvány életre hívása 2004 telén kezdődött. Az OMSZ akkori főigazgatója engedélyezte, hogy több ország tapasztalata alapján, az ottani mintákat alapul véve néhány lelkes, fiatal mentőorvos megszervezze és elindítsa Magyarországon a motoros mentést. A céljuk, hogy egyre több ember számára legyen elérhető a magas színvonalú, gyors prehospitális ellátás. Az Alapítvány munkáját jelentős pénzösszeggel segítjük, amely nem csak a napi működésükhöz szükséges, hanem fejlesztésekre is fordíthatók.

MVGYOSZ-Vakvezetőkutya-kiképző Iskola

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének kiemelten közhasznú szervezetének célja, hogy segítse a látássérült emberek életét. 1976-ban indult el a vakvezető kutya kiképzés, köszönhetően Vitéz Lovag Rithnovszky János Úrnak, aki a csepeli Vakvezetőkutya-kiképző Iskola alapítója. A kezdetektől számítva körülbelül 500-600 kutya került eddig ki az iskolából segítve ezzel a vakok és gyengénlátók hétköznapjait. Összkomfortos kutyaházakat készítettünk számukra, amely segíti az állatok nyugodt pihenését, és biztonságos meleget nyújt nekik a téli időszakban is.

Csillagfény Gyermek és Családsegítő Alapítvány

A Csillagfény Gyermek és Családsegítő Alapítvány 2008. január 16-án alakult azzal a céllal, hogy adományokat gyűjtsön, és támogatásokat juttasson el a magyar gyermekegészségügy részére. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító- egészségügy rehabilitációs tevékenység. Fő célkitűzésünk, hogy segíteni tudjunk a gyógyító folyamatokban, valamint segítség a beteg gyermekeknek, a szülőknek. Az alapítvány célja az egészség-megőrzés, a betegség-megelőzés, egészségügyi rehabilitációs tevékenység végzésének támogatása.

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórház

A Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának munkatársai a krisztusi szeretetet megjelenítve, a gyógyítás és ápolás lehető legmagasabb szakmai színvonalán, gyógyító közösséget alkotva szeretnének a hozzájuk forduló beteg gyermekeken és családjukon segíteni. Az emberi erőfeszítések korlátjait felismerve kérik Isten segítségét küldetésük teljesítéséhez. Munkájukat ugyanakkor a legkorszerűbb ismeretek követésével és a mindennapi gyógyításban és ápolásban való felhasználásával szeretnék végezni.

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórház

A Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának munkatársai a krisztusi szeretetet megjelenítve, a gyógyítás és ápolás lehető legmagasabb szakmai színvonalán, gyógyító közösséget alkotva szeretnének a hozzájuk forduló beteg gyermekeken és családjukon segíteni. Az emberi erőfeszítések korlátjait felismerve kérik Isten segítségét küldetésük teljesítéséhez. Munkájukat ugyanakkor a legkorszerűbb ismeretek követésével és a mindennapi gyógyításban és ápolásban való felhasználásával szeretnék végezni.

Karácsonyi meglepetés a Tűzoltó utcai Gyermekklinka kis betegeinek

2018. karácsonyán a Belvárosi Nyomda Mikulása ismét meglátogatta a kis betegeket a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán. A Mikulás segítői ez alkalommal a tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai voltak. A Mikulás amellett, hogy meghallgatta a gyermekek karácsonyi kívánságait, édességekkel és új kerekesszékekkel is meglepte a kis betegeket.

Charitable activities – Charity feels good

Our company is committed to charity. Each year we try to find organizations we can support somehow

We support them:

Bethesda hospital for children

Prima Primissima

Hungarian Cycle Club

Csepel Football Club

Magyar Mentőmotor Alapítvány

   /Hungarian Rescue Motor foundation/

MVGYOSZ-Vakvezetőkutya-kiképző iskola

   / Guide dog training school /

[:hu _i=”0″ _address=”0″ /][:en _i=”3″ _address=”3″ /][: _i=”5″ _address=”5″ /]