Magunkról

Üdvözöljük a Belvárosi Nyomda Zrt. honlapján!

Szerte Magyarországon léteznek nyomdák, vannak kisebbek és vannak nagyobbak.

Mindközül a Belvárosi Nyomda Zrt. biztosan képviseli az Ön érdekeit. gazdag örökséget hozva, a felgyorsult 21. században. Nélkülözhetetlen nagykövetei vagyunk a maximalista kiszolgálásnak, ügyfélközpontú hozzáállással és számos technikai újítással dolgozunk.

Célul tűztük ki, hogy nyomdánk szakmai támogatásával, az Ön kimagasló hírét tovább erősítsük. Ügyfeleink kötődnek a Belvárosi Nyomda Zrt. márkához.

Folyamatosan gyarapodó vállalatunk összes beszállítói kedvezményét, megrendelőink érzékelhetik a végtermék előállítási költségein.

Mi szeretjük ezt a munkát, szeretünk ügyfeleinkkel együtt alkotni és szeretnénk, hogy referenciáink között eldicsekedhessünk az Ön nevével!

15 éve várjuk, hogy együtt alkothassunk!

 

Töltse le bemutatkozó katalógusunkat

Letölthető dokumentumok:
Anyagleadási Paraméterek
Általános Szerződési Feltételek
Termékdíj nyilatkozat
Nyomdai tájékoztató

FSC® - Garancia a természetnek

A XXI. század meghatározó feladata lett a környezettudatosság, környezetünk védelme.
Nem csak otthon, a mindennapi életünk során figyelünk erre egyre jobban, hanem a munkában is.
Képes lehet-e egy nyomda arra, hogy ezeknek a kihívásoknak megfeleljen?
A válasz: igen! A felelős erdőgazdálkodással, faipari termeléssel és papírfelhasználással mára szorosan összekapcsolódott egy rövidítés, az FSC®. Forest Stewardship Council® , magyarul: erdőgondnoksági tanács. Ez egy független, nemzetközileg elismert szervezet, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy elősegítse a világ erdeinek felelősségteljes kezelését.Büszkék vagyunk rá, hogy 2013 óta nyomdánk is rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, hiszen rajtunk keresztül az ügyfeleink is tehetnek valamit a zöldebb jövőért!


FSC® C117452

Partnereink:

partnereink